nukeSEO.com - PHPNuke SEO Search engine optimization, professional tools including nukeSEO, nukeSPAM, nukeFEED, nukePIE, nukeWYSIWYG and more

 

. Welcome to nukeSEO.com  ! 
.
.
.

Tag This



.
nukeSEO.com: Forums


 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

rn 2.51 issue
 
 
Post new topic   Reply to topic    nukeSEO.com Forum Index -> nukeWYSIWYG (tm)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kevinkap
webmaster


Joined: Sep 22, 2006
Posts: 12

PostPosted: Wed Jul 02, 2014 5:53 pm    Post subject: rn 2.51 issue Reply with quote

i have replaced the old editor with this one. I made the edit to the config file but when i try to upload an image i get the error "unable to locate the RavenNuke configuration file.
  
Back to top
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin
Site Admin


Joined: May 12, 2005
Posts: 875

PostPosted: Wed Jul 02, 2014 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Been a while since I installed it, so I'll have to review it before I can assist. In the mean time, what version of RN are you using?
_________________
  
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kevinkap
PostPosted: Wed Jul 02, 2014 10:08 pm    Post subject: Reply with quote

2.51
  
Back to top
kguske
PostPosted: Fri Jul 04, 2014 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

I installed this on a site with 2.50, and had no problems uploading an image both by browsing server and uploading, and directly uploading / send to server from the image link.

What steps do you take to upload the image?

Have you confirmed that all files, including those in the includes/ckeditor and includes/elfinder folders (and in those folders) were uploaded correctly?

Finally, are permissions set correctly on the uploads/image folder?
  
Back to top
kevinkap
PostPosted: Tue Jul 08, 2014 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

yes i have verified all the files and folder permissions. The steps i take are: select the image icon
select upload on the image properties box that pops up,
select "brows" to find the file on my pc
then select "send it to server"

that is when i get the error" unable to locate the ravennuke configuration file - rnconfig.php" (which is the same statement the instructions require to be added to the "config.php" file.)

also if i try to brows the server to find an image that i manually upload i get the following error " invalid backend response. Data is not JSON.
  
Back to top
kevinkap
PostPosted: Tue Jul 08, 2014 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

slap me now.... ok. just realized the edit that the instructions say to make to the config file were not needed. idn if the config gile changed from 3.5.0 to 3.5.1 but the code i was supposed to be removing was already gone so i thought i was supposed to be adding it....

all is good now.
  
Back to top
kguske
PostPosted: Wed Jul 09, 2014 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

Glad to know it's working! Your post might help someone else, too. Thanks
  
Back to top
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    nukeSEO.com Forum Index -> nukeWYSIWYG (tm) All times are GMT - 5 Hours
 
 Page 1 of 1

 

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001-2008 phpBB Group


Page Generation: 0.04 Seconds