nukeSEO.com - PHPNuke SEO Search engine optimization, professional tools including nukeSEO, nukeSPAM, nukeFEED, nukePIE, nukeWYSIWYG and more

 

. Welcome to nukeSEO.com  ! 
.
.
.

Tag This



.
nukeSEO.com: Forums


 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

block does not appear when i've entered in the feed url
 
 
Post new topic   Reply to topic    nukeSEO.com Forum Index -> nukePIE (tm), nukeREADER (tm)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hslegion
Newbie
Newbie


Joined: Sep 17, 2009
Posts: 2

PostPosted: Thu Oct 01, 2009 9:00 pm    Post subject: block does not appear when i've entered in the feed url Reply with quote

Hello,
not sure if this is a problem with nukepie or with the nukeEvoluton blocks themselves but i figure its worth asking as i can't find this problem elsewhere in the forums.

I've installed NukePie.. . I try and create a new rss block just by entering in a title and the rss feed url. I also tried adding it via the 'setup' function that allows me to add a default feed and then select it from the drop down list under 'custom'. However, using either of these methods, the block simply does not appear either on the page where i can move blocks around or on the home page. I've refreshed pages, tried it a dozen times. Its stumped me as to whether i should be investigating a nuke problem or a nukepie problem.

If you have any clues, give it a shout, otherwise don't sweat it. I figure it'll come good in time...
cheers
leg
  
Back to top
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin
Site Admin


Joined: May 12, 2005
Posts: 875

PostPosted: Sat Oct 03, 2009 10:35 am    Post subject: Reply with quote

Is there a URL in the blocks table for this block?
_________________
  
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
hslegion
PostPosted: Wed Oct 07, 2009 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

hi kguske, Thank you for you reply. I may have figured it out. I'm building a giant site with multiple nuke evolutions running from a single set of files. (so multiple databases but just one set of files). There is one login across all these different nuke sites. It seems that by using the cache and logging in across multiple forums, the themes and blocks all seem to get jumbled up! a problem i had not foreseen in my insane project.
One more problem to deal with.
pk
  
Back to top
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    nukeSEO.com Forum Index -> nukePIE (tm), nukeREADER (tm) All times are GMT - 5 Hours
 
 Page 1 of 1

 

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Powered by phpBB © 2001-2008 phpBB Group


Page Generation: 0.05 Seconds